Έργο Καραμπέτσου: Διαλύεται ο Πανναξιακός

12/01/2021 17:531663Απόψεις
Ετικέτες: Έμιλυ ΚωνσταντέλουΠαπαστεργίου ΠηνελόπηΚογεράκη ΚατερίναΜανάι Έλλη
be a maverick

Η ομάδα μοντέλο που έκανε περήφανη όλες τις Κυκλάδες και όχι μόνο σε λίγο δεν θα υπάρχει. Ένα έργο με την υπογραφή Γιώργου Καραμπέτσου ! 

Τα μέτρα Καραμπέτσου έφεραν τα άσχημα αποτελέσματα  που όλοι περιμέναμε!
Ύστερα από την κατάργηση των παράβολων για όσες αθλήτριες πήγαιναν στο εξωτερικό, ένα μέτρο που ζήτησε ο ΠΑΣΑΠ, αρκετές αθλήτριες βρήκαν ομάδα στο εξωτερικό.
Το παράβολο κυμαινόταν από τα 1000 ευρώ και έφτανε σε μερικές περιπτώσεις τα 4000 ευρώ.

Η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και το σταμάτημα των προπονήσεων που τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έγινε χωρίς ουσιαστικό λόγο αφού τώρα ξεκίνησαν με τις ΜΕΘ γεμάτες και τα διαγνωσθέντα άτομα διπλάσια από την ημέρα που έκλεισαν οι προπονήσεις, συντέλεσαν στην διάλυση της ομάδας της Νάξου!

Παναθηναικός, Σαντορίνη και Λαμία κυνηγάνε τις εναπομείναντες αθλήτριες για να τις συμπεριλάβουν στην ομάδα τους! 

Συγκεκριμένα η κεντρικός Έμιλυ Κωνσταντέλου πάει στον Παναθηναικό, η πασαδόρος Παπαστεργίου Πηνελόπη έχει βάλει πλώρη για την Σαντορίνη,  Κογεράκη Κατερίνα και η Μανάι Έλλη για την Λαμία! 
Η διάλυση της κυκλαδίτικης ομάδας είναι ένα σοβαρό πλήγμα στην ήδη πληγωμένη και υποτιμημένη volleyleague που το χρεώνεται η αποτυχημένη διοίκηση Καραμπέτσου! 
Αυτό το πρωτάθλημα λοιπόν θέλει ο Γιώργος Καραμπέτσος? Με διαλυμένο τον Ολυμπιακό και εξαφανισμένη την Νάξο? Ντροπή και μόνο Ντροπή!  

 

 


Σχετικά Άρθρα