Δημήτρης Τσούκας: Επιστολή παραίτησης απο την ΕΟΠΕ

21/04/2017 13:27592Απόψεις Διάφορα ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ
Ετικέτες: Δημήτριος ΤσούκαςΧειρουργοςΕΟΠΕΕπιστολή Παραίτησης
tatoo

 Την παραίτησή του από την Ιατρική Επιτροπή της ΕΟΠΕ, υπέβαλλε ο γνωστός χειρούργος ορθοπεδικός, Δημήτρης Τσούκας, σύμφωνα με την οποία η Ομοσπονδία έδειξε ασέβεια προς το έργο του.

 Στην  επιστολή του ο κ. Τσούκας αναφέρει:

«Αφού άφησα ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τις πρόσφατες εκλογές της ΕΟΠΕ για να συναντηθούμε και να οργανώσουμε τα ιατρικά θέματα των Εθνικών Ομάδων, με μεγάλη λύπη διαπίστωσα τα εξής:

Κανένας από την ομοσπονδία δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου για τα ιατρικά θέματα αυτής. Είμαι ο υπεύθυνος όλων των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ εδώ και πολλά χρόνια εντελώς αφιλοκερδώς.

Αντιπρόεδρος της Ιατρική Επιτροπής της ΕΟΠΕ και μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της CEV. Υπεύθυνος για την υψηλή ιατρική χορηγία που λαμβάνουν όλες οι Εθνικές ομάδες στο Mediterraneohospital και στο κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης». Υπεύθυνος του Ιατρικού προγράμματος προληπτικού Αγγειολογικού ελέγχου όλων των Εθνικών ομάδων στο πανεπιστημιακό  νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Παρόλα αυτά, χωρίς καμία συνεννόηση μαζί μου, η ΕΟΠΕ προχώρησε σε αλλαγή της σύνθεσης της Ιατρικής Επιτροπής, κατάργησής μου από την – άνευ ουσίας βέβαια- θέση του αντιπροέδρου αυτής και απώλεια των εντελώς δωρεάν από το πρώτο ευρώ, ιατρικών και φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών του Mediterraneohospital και του Φιλοκτήτη. Και δυστυχώς, για το πιο σημαντικό, τη υγεία των αθλητών, απολύτως καμία κουβέντα δεν έχει γίνει.   

Λόγω των παραπάνω, παραιτούμε από οποιαδήποτε ενασχόλησή μου με τα ιατρικά θέματα της ΕΟΠΕ υπό την παρούσα διοίκηση, η οποία μόνο ασέβεια επέδειξε στην επί τόσα χρόνια ανιδιοτελή μου προσφορά. Παραμένω στον αγαπημένο χώρο του βόλεϊ, εκτός από ιατρός ομάδων και σαν μέλος της ιατρικής επιτροπής της CEV

Τσούκας Δημήτριος
Ορθοπαιδικός χειρουργός»

 


Σχετικά Άρθρα