ΕΠΕΣΘ: Αήττητες οι νεάνιδες του Μυγδονιακού

08/11/2017 22:08300Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: ΜυγδονιακόςΑναπτυξιακά κοριτσιώνΝεάνιδεςεπεσθ
tatoo

Αήττητη συνεχίζει στον Β' Όμιλο του Πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ η ομάδα του Μυγδονιακού, μετά την εκτός έδρας νίκη στο Δ.Γ. Νεοχωρούδας κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου.

Το τελικό αποτέλεσμα 1-3 (18-25, 10-25, 25-23, 18-25) δίνει βαθμολογικό προβάδισμα στα κορίτσια της Μυγδονίας έναντι όλων των ομάδων του ομίλου, δεδομένου ότι έτσι διατηρούν την 1η θέση, χωρίς όμως να έχουν κάνει ακόμη το ρεπό τους.

Αγωνιστικά, οι νεανίδες του Μυγδονιακού κάλυψαν τα κενά των απουσιών με μικρότερες αθλήτριες που επέλεξε η προπονήτριά τους κα Άντζυ Τρύψια και στις οποίες βασίστηκε και έδωσε χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, για ακόμη μία φορά ξεχώρισαν οι "συνήθεις ύποπτες" οι οποίες οδήγησαν τον αγώνα σε ευτυχές τέλος, παρά την εντυπωσιακή προσπάθεια των κοριτσιών του ΔΑΣΩ στη διάρκεια του 3ου και στις αρχές του 4ου σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλήτριες της ομάδας, απόλαυσαν το γλυκό που προσέφερε η Γιάμπαστου Κατερίνα, γιορτάζοντας τα γενέθλια της. «Χρόνια Πολλά Κατερίνα, ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα νίκες.»

Για την 6η αγωνιστική ο Μυγδονιακός θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Αγ. Παύλου στο ΔΑΚ Μυγδονίας, την Δευτέρα 13/11στις 21:30.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Μυλωνά Άννα , Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη θέη, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου - Πουλέκα κατερίνα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Δάκου Λιάνα (λ), Ιορδανίδου Αθανασία (λ), Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Μαράνα Γεωργία, Βεζύρη Ιωάννα, Κωστοπούλου Γεωργία.

ΔΑΣΩ: (Πιλπιλίδης Θεόδωρος) Φωτοπούλου Α., Μαρκάδα Μαρία, Φωτοπούλου Δ., Βαρδοπούλου Αλεξάνδρα, Μαρκάδα Βασιλεία, Σολκίδου Μ., Τσατσά Ιφιγένεια (λ), Τσατσά Ελένη, Σπανού Ελ., Τρύφων Ιωάννα, Τσατσάνη Ελ.

 


Σχετικά Άρθρα