ΕΠΕΣΘ: Στήριξη στις οικογένειες της Αρωγής Θεσσαλονίκης

03/03/2017 15:37530Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών Διάφορα
Ετικέτες: επεσθFinal 4 ΚορασίδωνΕΓ ΜίκραςΑρωγή Θεσσαλονίκης
be a maverick

 Μια σπουδαία κοινωνική δράση με βαθύ κοινωνικό μήνυμα θα γίνει κατά τη διάρκεια του Final 4 Κορασίδων (5,6,7/3) στο ΕΓ Μίκρας. Μετά από συμφωνία μεταξύ της ΕΠΕΣΘ και της Αρωγής Θεσσαλονίκης, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, για τις οικογένειες που αναλαμβάνει και συντηρεί η Αρωγή (θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του γηπέδου υπό την επίβλεψη μελών της Αρωγής).

Καλούνται όλοι όσοι δώσουν το «παρών» στο ΕΓ Μίκρας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που θα σκορπίσει χαμόγελα σε αρκετές οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η συγκεκριμένη συνεργασία για την ΕΠΕΣΘ αποτελεί μόνο την αρχή και στέλνει το μήνυμα της συμμετοχής και της αλληλεγγύης προς πάσα κατεύθυνση και τους συλλόγους, ώστε στο άμεσο μέλλον ανάλογες ενέργειες να επαναληφθούν αλλά και να βρουν μιμητές.

Η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι μία ομάδα εθελοντών πολιτών που σκοπό έχει να συνδράμει πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο, τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους.

Αυτοί οι πολίτες πρέπει να νιώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη άλλων πολιτών για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από τον Μάιο του 2012 και παραδίδουν ολοκληρωμένα πακέτα με τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης στις οικογένειες που συνεχώς αναλαμβάνουν.

Διοργανώνει εκδηλώσεις Πολιτιστικού χαρακτήρα, κυρίως για παιδιά, αλλά και για ενήλικες, με μοναδικό σκοπό την συλλογή τροφίμων, χαρτικών, απορρυπαντικών, αντί εισιτηρίου. Συνεργάζεται με φορείς, άλλες ομάδες και Συλλόγους, και οι συμμετοχές των πολλών αξιόλογων καλλιτεχνών έχουν εθελοντικό χαρακτήρα.

ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια.

ΠΚ


Σχετικά Άρθρα