Ελπίδα Αμπελοκήπων : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΚΥΩΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑΥΠΛΙΟ

02/01/2018 17:43832Παγκορασίδες
Ετικέτες: Ελπίδα ΑμπελοκήπωνΑλκυών
be a maverick

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά τον ΑΟ Αλκυών Ναυπλίου για την πρόσκληση και την φιλοξενία στο 1ο Τουρνουά Χριστουγέννων. Επίσης να συγχαρεί τις προπονήτριες Εφη Ψυχογιού και Βίκυ Βαρελά για την επιτυχία της διοργάνωσης και για το έργο στην θαυμάσια ομάδα τους, καθώς και την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Τρίτων» για την υπέροχη διαμονή. 
Τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν ανάγκη στήριξης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους επειδή υλοποιούνται χάρη στην πραγματική αγάπη των ανθρώπων του βόλεϊ. Για την Ελπίδα ήταν χαρά και τιμή που συμμετείχε στο τουρνουά.

Ακόμη, η Ελπίδα Αμπελοκήπων ευχαριστεί το φίλο σωματείο του ΑΟ Καβάλας για την φιλοξενία της ομάδας Παγκορασίδων στο τουρνουά που διοργάνωσε στην Ελευθερούπολη και τις όμορφες στιγμές που χάρισε στις νεαρές μας αθλήτριες.
εύχεται υλοποίηση των στόχων του για τη νέα χρονιά.

Τέλος, η Ελπίδα Αμπελοκήπων εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την διοίκηση του ΑΣ Πανερυθραϊκού και τον προπονητή Γρηγόρη Ρουσάκη για την φιλοξενία της ομάδας Παίδων και τις διευκολύνσεις κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, καθώς και το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού ΣΦΠ για την φιλοξενία του μεταξύ μας φιλικού αγώνα.

Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία Καλή Χρονιά χωρίς τραυματισμούς και υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει.


Σχετικά Άρθρα