Eιρωνείες και υπονοούμενα του ΠΑΟΚ κατά ''πάντων''!

23/04/2018 01:13543ΠΑΟΚ
Ετικέτες: PAOKΠΑΟΚ
tatoo

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ χωρίς σχόλιο του volleyland:

“Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ έλαβαν έγκαιρα γνώση για την ανακοίνωση των αντιπάλων μας «γηπεδούχων» στον ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, τον οποίο η ομάδα μας νίκησε με 3-2 σετ.Συγνώμη για την λίγο καθυστερημένη απάντηση, αλλά εμείς είχαμε και έναν τελικό να παίξουμε και ένα κύπελλο να κατακτήσουμε. Άλλωστε, η ανακοίνωση των ηττημένων αντιπάλων μας ήταν επίσης λίγο καθυστερημένη, πιθανώς ίσως λόγω του τρόπου με τον οποίο, γύρισαν από τη Ρόδο, τον οποίο δεν ξέρουμε και ποιος είναι.

Εις ό,τι μας αφορά, να τονίσουμε ότι καταρχήν συμφωνούμε στο χαρακτηρισμό «φαρσοκωμωδία», που αποδίδουν οι αντίπαλοί μας στο Final 4 της Ρόδου – τον ίδιο άλλωστε χαρακτηρισμό αποδίδαμε κι εμείς όλο το τελευταίο διάστημα στις επίσημες τοποθετήσεις μας, γραπτές και προφορικές.Με τη διαφορά ότι τον χαρακτηρισμό «φαρσοκωμωδία» τον χρησιμοποιήσαμε πριν τον αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και όχι μετά τον αγώνα, εκ του ασφαλούς και γνωρίζοντας το αποτέλεσμα.

Ο αποδιδόμενος στον ΠΑΟΚ ρόλος του «ενορχηστρωτή», «σκηνοθέτη» και «σεναριογράφου» δεν ήταν ιδιαίτερα αποδοτικός, αφού δεν κατάφερε να του δώσει το(ν) Όσκαρ σκηνοθεσίας, σεναρίου και ερμηνείας, όπως το(ν) Όσκαρ πήρε προ διμήνου περίπου, σε αθλητικό γεγονός άλλου αθλήματος ομάδα με τον ίδιο με τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό χρωματισμό φανέλας.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι δε βρήκαμε 15 οπαδούς του Συλλόγου μας από τη Ρόδο να τους βάλουμε στο γήπεδο, απαντούμε ότι, οι οπαδοί μας είναι «αυτόφωτοι», ανεξάρτητοι, περήφανοι και δεν παίρνουν εντολές από τις Διοικήσεις του ΠΑΟΚ, μαζεύοντας τα «αποφάγια» κάποιων προσκλήσεων.Απευθυνόμενοι προς την Ε.Ο.ΠΕ., της υπενθυμίζουμε, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, το σοφό ρητό «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Κάπου εδώ αναρωτιόμαστε βέβαια, άραγε στον τελικό δεν υπήρχε sold out από το «φιλοθεάμων» βολεϊκό κοινό της Οργανωτικής Επιτροπής και μπόρεσαν έτσι να εισέλθουν έστω και χωρίς γραβάτα και κοστούμι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Το «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος» ισχύει και για τη Δημόσια Τηλεόραση, η οποία εξέθρεψε όλα τα χρόνια νοοτροπίες σαν αυτές που εκφράζονται στην ανακοίνωση, την οποία απαντούμε.

Φυσικά, ουδέν μεγαλύτερο ψεύδος από αυτό που αναφέρεται ότι συμφωνήσαμε από κοινού τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων, αφού ο ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο –προφορικό και έγγραφο- εξέφρασε τη διαφωνία του.Δεν περιμένουμε να συμφωνήσουμε, όπως και δε συμφωνήσαμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια, αλλού είσαστε εσείς, αλλού ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, με όλους τους άλλους μπορείτε να συμφωνήσετε, όπως και να συμμαχήσετε, όπως και το κάνετε άλλωστε, όχι με τον ΠΑΟΚ.

Δρόμοι παράλληλοι που δε συναντιούνται.Ας μην κουράζουμε τους φιλάθλους με ανούσιες ανακοινώσεις, το καθήκον απέναντι στον «μεγάλο» το κάνατε…, βέβαια όχι εντός αγωνιστικού χώρου.Ελπίζοντας ότι ο χαρτοπόλεμος δε θα συνεχιστεί, γιατί μερικές φορές είναι επικίνδυνος και ένα ανοιχτό ρόλο ταμειακής μηχανής μπορεί να σκοτώσει και άνθρωπο, επιτρέψτε μας, γιατί έχουμε και ένα κύπελλο να πανηγυρίσουμε…

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


Σχετικά Άρθρα