Διαγωνισμός volleyland σε συνεργασία με με την ALLSPORTS

23/02/2017 13:23421Απόψεις
Ετικέτες: all sportsδιαγωνισμός
be a maverick

Αγαπητοί φίλοι, 
 Η αθλητική εταιρεία ALLSPORTS, σε συνεργασία με το νέο site αθλητικής ενημέρωσης www.volleyland.gr,  είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει, σε 10 τυχερούς αναγνώστες,  δωροεπιταγές αξίας 20 ευρώ για αγορές από το κατάστημα. 
Οι νικητές θα προκύψουν  ύστερα  από αυτόματη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ατόμων που θα κάνουν like στην σελίδα του volleyland στο  facebook ως την Δευτέρα στις  13/3/2017. 
 Στην allsports.com.gr θα βρείτε τα επώνυμα αθλητικά προϊόντα ZEUS, KELDALL, MAX, μπάλες MICASA, είδη γυμναστικής AMILA καθώς επίσης και αθλητιατρικό υλικό στις καλύτερες τιμές με την καλύτερη εξυπηρέτηση. 
 Με σύνθημά μας το «δώσε χώρο στο νέο», προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε κάτι καινούργιο, κάτι ξεχωριστό, κάτι για το οποίο θα είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι να παρέχουμε στους φίλους πελάτες μας.

Είτε αυτό αφορά κάποιο νέο προϊόν, είτε με μια νέα συνεργασία, πρωταρχικός παράγοντας και μέλημά μας είναι, η αμφίδρομη σχέση που θα αναπτύξουμε, να έχει γερές βάσεις, και ό,τι κάνουμε, να το κάνουμε με κέφι και μεράκι. 
 Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, είναι χαρά μας να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι, στη προσπάθεια που κάνει το www.volleyland.gr, να προσφέρει στον κόσμο που αγαπάει το βόλεϊ,  άμεση και αντικειμενική ενημέρωση. 

                                                                                                     Με φιλικούς χαιρετισμούς,
                                                                                                         Γιάννης Δημητρίου
                                                                                                    Υπεύθυνος πωλήσεων allsports


Σχετικά Άρθρα