Δείπνο στο MACAO για της αθλήτριες του Πανναξιακού

28/09/2018 12:35361Παναξιακός
Ετικέτες: Πανναξιακός Α.Ο.Ν.Νάξος
tatoo

Με ανακοίνωσή του ο Πανναξιακός ευχαριστεί τον Γιάννη Μαράκη και τις επειχηρίσεις του για την "διαρκή και έμπρακτη στήριξη του στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νάξου" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού δείπνησαν την Τετάρτη στο εστιατόριο – coctail bar «MACAO Beach Project» καλεσμένες του Γιάννη Μαράκη.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου όπως και την περασμένη σεζόν συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα βόλεϊ του νησιού μας ώστε οι συνθήκες διαβίωσης των αθλητριών στο νησί να γίνουν οι ιδανικότερες και εκείνες με τη σειρά τους απερίσπαστες να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και να διαφημίζουν τη Νάξο σε όλη την Ελλάδα.

Το παρόν στο δείπνο έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ποτικιάν, ο αντιπρόεδρος κ. Μανδηλαράς, ο γενικός αρχηγός κ. Ιωσηφίδης μαζί με τον team manager κ. Νικολούζο. Από την συνάντηση φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η «ψυχή της ομάδας» Σοφία Βασιλάκη που μαζί με το προπονητικό team απόλαυσαν την εκπληκτική κουζίνα του MACAO Beach Project.

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ευχαριστούν τον Γιάννη Μαράκη και τις επιχειρήσεις MACAO Beach Project, Panorama Kastraki, και Colosseo Studios & Apartments για την διαρκή και έμπρακτη στήριξη της ομάδας μας».


Σχετικά Άρθρα