Δάφνη Αγ. Δημητρίου: Το ευχαριστήριο της Λιγουδιστιανού

11/04/2017 14:05337Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Δάφνη Αγ. ΔημητρίουΧριστίνα Λιγδουστιανού
tatoo

Μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου της  Τοπικής 2 ΕΣΠΑΑΑ, έφτασε η Δάφνη Αγ. Δημητρίου αλλά δεν τα κατάφερε στον τελευταίο τελικό με τον πρωταθλητή Αγ.Στέφανο.

Η  προπονήτρια του συλλόγου Χριστίνα Λιγδουστιανού, που οδήγησε το σύλλογο του Μπραχαμίου στην άνοδο,με προσωπική της ανάρτηση στο f/b  ευχαρίστησε τις παίκτριες και όσους συνεργάστηκε μαζί τους και έδωσε σύνθημα  ανασυγκρότησης για την επόμενη σεζόν . Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δεν θα πω πολλά αυτή τη φορά. ..τελείωσε η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο με την επίτευξη του αρχικού μας στόχου. ..σας ευχαριστώ μια προς μια ξεχωριστά ΞΑΝΆ και όλες μαζί για αυτό το συναίσθημα. .στο πρώτο μου βήμα ως προπονήτρια σε γυναικείο τμήμα!

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου και την διοίκηση συγκεκριμένα που εμπιστεύτηκαν την δουλειά μου την θέλησή μου και τις γνώσεις μ (όσες είναι αυτές.)και με έβαλαν στο τιμόνι του συλλόγου! !!

ΤΈΛΟΣ θέλω να ευχαριστώ τους χορηγούς μας που η στίξη τους ήταν μεγάλη., ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στον φυσικοθεραπευτη της ομάδας που χωρίς αυτόν πραγματικά δεν θα γινόταν όλη αυτή η επιτυχία. ..τον κ. Αλάξανδρο  Αντωνίου.

Καλό Πάσχα να έχουμε. ..κ μετά τις γιορτές ξεκινάμε την δουλειά για την επόμενη σεζόν. .»

 


Σχετικά Άρθρα