Χρήστος Ντινόπουλος: «Να αποφύγουμε τα μπαράζ υποβιβασμού»

12/10/2017 00:04649Pre League
Ετικέτες: Χρήστος ΝτινόπουλοςΧΑΝΘ
be a maverick

Ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Χρήστος Ντινόπουλος, μιλώντας στο volleyball.gr δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Πήγαμε πάρα πολύ καθ'όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και τώρα έφτασε η ώρα για να δείξουμε όλη την δουλειά και τον ιδρώτα που ρίξαμε αυτούς τους δύο μήνες. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματιστών τα οποία ξεπεράστηκαν και είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν».

Για τον στόχο της ΧΑΝΘ δήλωσε: «Στόχος είναι μία θέση στη μέση της βαθμολογίας που θα μας εξασφαλίσει μία θέση και του χρόνου στην Pre League. Θέλουμε να αποφύγουμε τα μπαράζ υποβιβασμού».

Για το πρωτάθλημα της Pre League ανέφερε: «Σαν ΧΑΝΘ και σαν προπονητής θεωρώ ότι είμαστε όλοι υπέρ αυτής της κατηγορίας. Είμαστε η μοναδική ομάδα από την βόρεια Ελλάδα που συμμετέχει, πρέπει να πάει το άθλημα μπροστά και δεν γίνεται η δεύτερη Εθνική κατηγορία να μην είναι πανελλαδική. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, βάση ρόστερ θεωρώ ότι η Θέτιδα είναι ένα σκαλί πιο πάνω από όλες τις ομάδες. Ίσως και η ΑΕΚ με τον Πανιώνιο έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων».


Σχετικά Άρθρα