Χώρισαν οι δρόμοι του Άκη Χατζηαντωνίου και της Ίριδας

22/05/2018 14:591292
Ετικέτες: Ακης ΧατζηαντωνίουΓΑΝΣ ΙΡΙΣ
tatoo

Ο έμπειρος προπονητής Άκης Χατζηαντωνίου με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ενημέρωσε για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ν. Σμύρνης ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που επί 2.5 χρόνια είχε δίπλα του!

Το ποστ του Άκη Χατζηαντωνίου:

''ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ: Δυόμισι χρόνια γεμάτα όραμα, προσπάθεια, δημιουργία και ανάπτυξη έφτασαν στο τέλος! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Rena Stavrakopoulou Kalafataki τους Joseph Tsimourtos Giannis Kirmitsas Spyros Spyliakopoulos Valia Chatzigrigoriou και Αγραφιωτη Μελέτη για την άψογη συνεργασία μας και για την αμέριστη εμπιστοσύνη και τη στήριξή που μου έδειξαν. Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ για τις ποιοτικές στιγμές που μοιραστήκαμε και για το σπάνιο ήθος που τους χαρακτηρίζει. Ευχαριστώ τα "κορίτσια μου" για την υπέροχη προσπάθεια που κάναμε μαζί αλλά και όλους τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. 
Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση ελπίζοντας το έργο που παραδίδουμε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο γιατί στον αθλητισμό σημασία έχει η συνεχής προσπάθεια και εξέλιξη.''


Σχετικά Άρθρα