ΧΑΝΘ: Κοινωνική δράση για συλλογή τροφίμων

05/04/2017 15:069652016/2017 Α2 Γυναικών Β΄ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΧΑΝΘΔήμος Θεσσαλονίκης
be a maverick

 Αν και μετράει αντίστροφα η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΧΑΝΘ για την πρεμιερα του πρωτου γύρου των πλει οφ της Α2 γυναικών την Παρασκευή στη Λάρισα, η διοίκηση της Χριστιανικης αδελφότητας ανακοίνωσε κοινωνική δράση σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης για τη συλλογή τροφίμων. Αναλυτικά έχουμε:

«Η ΧΑΝΘ το Σάββατο του Λαζάρου, 8 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι συλλέγει σακούλες με τρόφιμα για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ο Τομέας Αθλητισμού και το τμήμα του βόλλευ συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται και προσκαλεί τους αθλητές και τους γονείς τους να συμμετάσχουν στην συλλογή τροφίμων.

Για το λόγο αυτό θα υπάρχει χώρος συγκέντρωσης στο γραφείο πληροφοριών του Αθλητικού Κέντρου της ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας»

Τα τρόφιμα που συγκεντρώνουμε είναι: όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, τοματοπολτός, κονσέρβες, λάδι, καφές, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα κονσέρβα, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, σοκολάτες, είδη προσωπικής υγιεινής (απορρυπαντικά, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαπούνια, σαμπουάν, παιδικές πάνες).
 

Ταυτόχρονα το διάστημα 10:00 – 15:00 στο χώρο εισόδου της κεντρικής ΧΑΝΘ, θα υπάρχουν δράσεις και ομαδικά παιχνίδια στα οποία μπορείτε να πάρετε μέρος.
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.»

 

 

Σχετικά Άρθρα