Αστέρας Νίκαιας: Ήττα στις λεπτομέρειες απο τον Πήγασο

22/02/2017 00:05255Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Αστερας ΝίκαιαςΠηγασος ΧαϊδαρίουΝεάνιδεςΕΣΠΕΔΑ
be a maverick

  Αν και αγωνίστηκε με σύνθεση εκτάκτου ανάγκης, απαρτιζόμενη από μόλις 8 αθλήτριες, η ομάδα νεανίδων του Αστέρα Νίκαιας, ηττήθηκε από τον Πήγασο Χαϊδαρίου με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

 Από την ομάδα του Παναγιώτη Μαρούλη απουσίαζαν για διαφόρους λόγους οι Δασκάλου και Αλεξάνδρου, Γεωργοπούλου και Καρδαμανίδη ενώ στη διάθεσή του, είχε μία μόλις αλλαγή, την πασαδόρο Παππά.

 Ο Αστέρας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη, όμως κάποια λάθη δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αν και έδειξε ικανός για ακόμη μία ανατροπή!

Τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και πήγαν 25-23,17-25,25-23 και 27-25.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός Παναγιώτης Μαρούλης, επεσήμανε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία που εντόπισε από στην αγωνιστική απόδοση των αθλητριών του: «Ήρθαμε για να νικήσουμε παρά τις σημαντικές απουσίες μας! Πήγαμε πολύ καλά στην υποδοχή, στο σέρβις και στα τελειώματα των φάσεων, όμως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος σε μπλοκ και άμυνα! Τα κορίτσια του Πήγασου ήθελαν πολύ την νίκη, πάλευαν στην άμυνα και δύσκολα τους έπαιρνες πόντο!

Εμείς λόγω των απουσιών μας παίζαμε προβλέψιμο volley, αλλά παρόλα αυτά δύσκολα μας σταματούσαν! Μένουμε στο ότι φαίνεται η δουλειά που κάνουμε στην ομάδα και παρά την οποιαδήποτε απουσία μας και τις μικρές ηλικίες που έχουμε στο βασικό σχήμα, παίζουμε καλό volley! Την επόμενη χρονιά νομίζω θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλό. Εξάλλου πρώτη μας χρονιά είναι».

 


Σχετικά Άρθρα