ΓΣ 'Αρτας: Απέκτησε τον Κωστούλα

28/07/2017 21:551266Τοπικά Ανδρών
Ετικέτες: ΓΣ ΆρταςΧρήστος Κωστούλας,
be a maverick

Την απόκτηση του ταλαντούχου πασαδόρου Χρήστου Κωστούλα, ανακοίνωσε ο ΓΣ Άρτας:

«Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας,  απέκτησε με Ελευθέρας από την Αναγέννηση Άρτας τον Χρήστο Κωστούλα. Ο εν λόγω αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την Φιλία Άρτας, τον πήρε στην Αναγέννηση ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας (για περισσότερα από 15 χρόνια προπονητής στην Αναγέννηση) αναδεικνύοντας το πολύπλευρο ταλέντο του.

 Η βασική του θέση είναι πασαδόρος, όμως  ο προπονητής μας τον είχε χρησιμοποιήσει  σε δύο ακόμη θέσεις λίμπερο και ακραίος.

Την περυσινή σαιζόν είχε αγωνιστική απραξία και με την μεταγραφή του στην ομάδα μας, θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ.Σ. Άρτας και προσωπικά τον Αποστόλη Πορτοβάρα για την πρόταση που μου έκανε να γίνω μέλος τους.

 Μέτρησε πολύ για μένα το οικογενειακό κλίμα και οι άριστες διαπροσωπικές σχέσεις όλων των αθλητών που με θέλανε κοντά τους. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη των κοινών στόχων μας» ήταν τα λόγια του Χρήστου Κωστούλα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Σημ. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν άλλες δύο μεταγραφές καθώς επίσης και οι ανανεώσεις όλων των αθλητών που θα απαρτίζουν το ρόστερ για την νέα σαιζόν.»

Σχετικά Άρθρα