Άρτα:Τέταρτη νίκη για τις Παγκορασίδες

14/04/2017 22:45374Παγκορασίδες
Ετικέτες: ΆρταπαγκορασίδεςΕΣΠΕΔΕ
be a maverick

 Την Τέταρτη νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες της Άρτας και αγκάλισαν ουσιαστικά την πρόκρισηστο final-four της ΕΣΠΕΔΕ. Αναλυτικα το δελτίο Τύπου του συλλόγου:

" Την τέταρτη (4η) νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες μας, αυτή την φορά η Φιλίαυποτάχτηκε στην ανωτερότητά μας. Το παιχνίδι στερείται κριτικής λόγω της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας και αν όπως είπε ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης "δεν χάναμε 15 σέρβις η διαφορά στα σετ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη".  Στόχος μας είναι η πρόκριση αρχικά στην επόμενη φάση, στόχος που με το σημερινό αποτέλεσμα κατά 90% επιτεύχθηκε και μετέπειτα η πρόκριση για 4η συνεχόμενη σαιζόν στο final-four.

 Η εξέλιξη του παιχνιδιού
Στο 1ο σετ μετά το αρχικό 2-2 η ομάδα μας πάτησε γκάζι και ξέφυγε 2-7, 5-14, 8-21 παίρνοντας τελικά το σετ με 11-25. Η επίθεσή μας λειτουργούσε πολύ καλά, με σχεδόν άριστα στατιστικά, αντίθετα με το σέρβις μας που ήταν αχίλλειος πτέρνα-χάσαμε 7 και στην ανάπαυλα του σετ ο προπονητής μας στάθηκε σε αυτό.
Στο 2ο σετ περιορίσαμε τα λάθη στο σέρβις χάσαμε μόνο 3 και όπως στο 1ο δεν δώσαμε περιθώριο αμφισβήτησης.

Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά προηγούμενοι 0-7, 2-9 όταν και ο προπονητής μας αντικατέστησε σταδιακά τις Λαϊνά, Σεντόρη, Σάρκα περνώντας στο παιχνίδι τις Κόκκινου Δ., Πορτοβάρα, Ζυγούρη.  Δύο φορές λάθος θέσεις και κάποια ολιγωρία στην άμυνα δώσανε την ευκαιρία στην Φιλία να μειώσει σε 8-16. Αμέσως τρέξαμε ένα σερί 6-1, ξεφύγαμε 9-22, κατακτώντας το σετ εύκολα 10-25.

Στο 3ο σετ ξεκινήσαμε πολύ νωχελικά, χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση και η Φιλία εκμεταλλευόμενη τα λάθη μας κατάφερε να προηγηθεί  11-7. Η Παπαδημητρίου με ωραίο πλασέ μείωσε σε 11-8 και με πολύ δυνατά σέρβις αποδιοργάνωσε πλήρως την υποδοχή της Φιλίας, τρέχοντας ένα εντυπωσιακό 15-0!!!  

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, στα μισά ο προπονητής μας έριξε ξανά στο παιχνίδι τις Πορτοβάρα, Χρ. Κόκκινου, Δ. Κόκκινου που μείνανε έως το τέλος. Μάλιστα στο 11-22 ο προπονητής μας αντικατέστησε την Παπαδημητρίου μέσα σε αποθέωση από την κερκίδα μας, βάζοντας στην θέση της την Ζυγούρη. Το σετ ολοκληρώθηκε με 12-25, με την ομάδα μας να πανηγυρίζει την 4η της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Παπαδημητρίου ήταν αυτή που ξεχώρισε σε αυτό το παιχνίδι και πήρε στο τέλος και τα εύσημα από τον προπονητής μας Γιάννη Σταμούλη.  Ο προπονητής μας που είπε «θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω να τις βλέπω και πρέπει και οι ίδιες να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό τους. Εύχομαι Καλή Ανάσταση στις αθλήτριες-αθλητές του συλλόγου μας και βέβαια σε όλο τον κόσμο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μετά το Πάσχα, μιας και οι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν εδώ, Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι των play-off με αντίπαλο τον Ηρακλή και θέλω οι φίλαθλοι μας, όπως κάνουν πάντα την Τετάρτη να δώσουν το παρόν και να χειροκροτήσουν τις αθλήτριές μας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε και φέτος, αναδεικνύοντας όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά και την πόλη της Άρτας».


Σχετικά Άρθρα