Απόλλων Καλαμάτας: Με Μυτσκίδη και πάθος για διάκριση

05/08/2017 19:29296Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Απόλλων ΚαλαμάταςΜπάμπη ΜυτσκίδηςΒίκυ Καραμπάτσου
tatoo

Με την περυσινή επιτυχημένη συνταγή  θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Απόλλων Καλαματας. Η διοίκηση του Μεσσηνιακού συλλόγου συμφώνησε για δεύτερη σεζον με τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη,ο οποίος προσφέρει παράλληλα τις υπηρεσίες τους στις εθνικές  ομάδες Ανδρών και Ελπίδων.

Ο βασικός κορμός στον οποίο στηρίχθηκε η ομάδα του Απόλλωνα πέρσι παρέμεινε, και για τη νέα αγωνιστική χρονιά  και η ομάδα στοχεύει με την βοήθεια των φιλάθλων της σε μια νέα καλή πορεία.

Ετσι λοιπόν ανανέωσαν οι: Ιωσηφιδη, Καραχαλιου, Εξηνταβελώνη, Καζάκη, Νιάρχου Μπελογιάννη, Πλαγιανού, Κοτσώρη και Μπούνα, ενώ οι αθλήτριες που δεν ανανέωσαν παραμένουν στο τμήμα προσφέροντας τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους σε άλλα πόστα.

Ήλθαν ακόμα οι: Βόμβυλα Μαρία – Ακραία απο τον ΠΑΣ Ιωνικο 80
Δεδούση Έλενα κεντρικός – Διαγώνιος ελεύθερη μεταγραφή
Σακελλαρίου Τασούλα – κεντρικος -ακραιος ελευθερη μεταγγραφη
Σταθοπούλου Ροζαλένα – ακραια απο τα Λυκαια Μεγαλοπολης
Σκοπελίτη Κωνσταντίνα λιμπερο απο τον Ερμη Περάματος
Αντωνοπούλου Φωτεινή με υποσχετική απο τον Μεσσηνιακό Γ.Σ
και τις μικρες Μπίτσικα Χριστιάννα και Μπίτσικα Μαύρα Γεωργία απο το Ν.Ο.Κ .

Η έφορος του τμήματος Βίκυ Καραμπάτσου δήλωσε: «Mέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η διοίκηση θα προβεί σε περαιτέρω κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Σκοπός μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλευ στο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον Μεσσήνιο θεατή και να κερδίσουμε ο,τι μας αναλογεί…

Για αυτό λοιπόν θα δουλέψουμε πολύ για να καταφέρουμε ότι μπορούμε περισσότερο και μοναδικό σύνθημα μας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά.»

Πηγη: Μessinialive


Σχετικά Άρθρα