Απόλλων Σμύρνης: Προβληματισμός για Pre League και Α2

02/06/2017 13:449392016/2017 Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Απολλων Σμύρνης
be a maverick

 Ανακοίνωση για την μη δημιουργία της Pre League αλλα και το προβληματισμό του για την επόμενη μέρα στην διαμόρφωση των ομίλων της Α2 ανδρών αλλά και την τάση των σωματείων να εχουν ακαδημίες με πλειοψηφία κοριτσιών σε σχέση με τα αγόρια, εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος αναλυτικά επισημαίνει:

«Οι ομάδες του ανδρικού βόλεϊ ψήφισαν όχι στην νέα κατηγορία Preleague. Ετσι η πρόθεση της περασμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας πάει μονομιάς στο καλάθι των αχρήστων και τώρα πέφτει ο κλήρος στη νέα διοίκηση για να αποφασίσει πώς θα υλοποιήσει το πρωτάθλημα της υπάρχουσας Α2 κατηγορίας την ερχόμενη περίοδο.

Θα είναι ένα πρωτάθλημα 4 ομίλων με 9 ομάδες και αποχωρήσεις εξ αρχής όπως πέρυσι, ή μία κατηγορία με 3 'σοβαρούς' ομίλους των 12 ομάδων;

Στις μέρες που ζούμε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν πραγματικοί χορηγοί ομάδων που θα αναλάβουν τα έξοδα μετακινήσεων και αποπληρωμών του ρόστερ των αθλητών. Το αποτέλεσμα είναι οι σύλλογοι να στενάζουν απο τα δυσβάσταχτα βάρη και το οικονομικό κενό να μεγεθύνεται!

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε το πώς η Ομοσπονδία σχεδιάζει να αναβαθμίσει ένα άθλημα με τομέα ανδρών που 'υποφέρει', καθώς όλο και περισσότερα αγόρια ...λείπουν απο αυτό!

Το βόλεϊ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών, γίνεται ολοένα και πιό 'κοριτσίστικο' αφού οι ακαδημίες των συλλόγων έχουν συντριπτική πλειοψηφία κοριτσιών σε σχέση με τα αγόρια...

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτή την υπόθεση και να σχεδιάσει το 'όποιο μέλλον' του ανδρικού τμήματος με πιθανότητες διάκρισης και συνέχειας. Τη νέα περίοδο αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μία εκ βάθρων ανανέωση του δυναμικού μας, φροντίζοντας να έρθουμε σε επαφή με πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά που θα μπορέσουν να εξελιχθούν με την βοήθεια των προπονητών μας.

Ο νέος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα είναι μία ομάδα νεαρών παιδιών με ταλέντο, ηλικίες που θα ξαφνιάσουν και υπομονή να περιμένουμε μελλοντικές διακρίσεις. Λίγοι αθλητές απο την περσινή ομάδα θα αποτελέσουν το αντίβαρο στη ζυγαριά μεταξύ νέων - παλαιών, μικρών - μεγάλων και ελπίζουμε τα αποτελέσματα να δικαιώσουν την προσπάθεια μας!

Έτσι θα πάμε λοιπόν!»


Σχετικά Άρθρα