Φλώρος: «Μας επηρέασε το κακό πρώτο σετ»

03/04/2017 01:36377Eθνική Κορασίδων
Ετικέτες: Εθνική ΚορασίδωνΤακης Φλώρος
tatoo

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας κορασίδων, Τάκης Φλώρος, απογοητευμένος από την ήττα με 3-1 σετ από τη Σλοβενία στον δεύτερο αγώνα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας, δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ άσχημο κομμάτι του πρώτου σετ που τουλάχιστον εγώ το αντιμετώπισα για πρώτη φορά. Αυτό μας επηρέασε και για τη συνέχεια του αγώνα. Μπήκαμε στο παιχνίδι στο 3ο σετ αλλά μας στοίχισε πολύ αυτό το κομμάτι του πρώτου σετ με τους 14 πόντους σερί που δεχθήκαμε. Πολλές φορές δεν μπορείς να δώσεις εξήγηση όταν συμβαίνει κάτι.

Κάναμε όλες τις αλλαγές, προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε και το σοκ αυτό στιγμάτισε όλο το παιχνίδι. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στο Πανευρωπαϊκό και όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου.

Πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και ότι καλύτερο μπορέσουμε και πάρουμε. Τόσο η Ρουμανία που είναι η επόμενη αντίπαλος μας όσο και η Πολωνία και η Σερβία είναι πολύ καλές ομάδες και είναι μεγάλο κέρδος να παίζεις μ αυτές τις ομάδες σ ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

 


Σχετικά Άρθρα