Αντωνιάδη: «Ο τελικός κρίθηκε στη ψυχολογία»

20/02/2017 02:32619Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα/ Υποδομές Αναπτυξιακά Κοριτσιών
Ετικέτες: Αγγελική ΑντωνιάδηΑιγάλεωΕΣΠΕΔΑΦαιναλ φορ ΝεανίδωνΝ.Σμύρνη
be a maverick

του Π. Καλιμάνη

Στην ψυχολογία και ειδικά στην απώλεια του πρώτου σετ, όπου το Αιγάλεω προηγήθηκε με 13-20 και 21-24 αλλά το έχασε 26-24 στάθηκε η Αγγελική Αντωνιάδη για την ήττα του Σίτι στον τελικό. Χαρακτηριστικά σχολίασε στο Volleyland.gr :

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχολογία. Ο Πανιώνιος είχε το πλεονέκτημα της έδρας και των οπαδών. Για μας τελείωσε μια όμορφη χρονιά, με υγεία για τις παίκτριες μου αλλά και εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν του χρόνου να επιστρέψουμε πιο έτοιμες και πιο αποφασιστικές.

 Αγωνιστικά στο πρώτο σετ είχαμε μεγάλη διαφορά με το μέρος μας  αλλά δεν μπορέσαμε να την κρατήσουμε. Η απώλεια του σετ είχε επιπτώσεις στη ψυχολογία μας για τη συνέχεια όπου προσπαθήσαμε να μαζέψουμε ότι μπορούσαμε.

 Συγχαρητήρια και στις τέσσερις  ομάδες. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο (τερμάτισε 4ος) άλλα σε αυτές τις διοργανώσεις παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο.»

Η αρχιτέκτονας της μεγάλης πορείας του Σίτι, αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού και επεσήμανε: « Δεν είχαμε επιθετικές λύσεις στον τελικό από την αρχή.  Τα στατιστικά μας ήταν πολύ χαμηλά, μόνο από τη Σολωμού πήραμε πόντους. Χαίρομαι για την βράβευση της Βλαχου και της Κρανης αλλά πιστεύω ότι και η λίμπερο μας η  Ντινα Αναστασιάδη με την απόδοση της ήταν για βραβείο.»


Σχετικά Άρθρα