Μεικτό τουρνουά απο το Anima Beach Academy

07/09/2017 21:02368Beach Volley
Ετικέτες: Anima Beach Academy by BeligratisΜεικτό Τουρνουα
be a maverick

Τουρνουά beachvolley αποκλειστικά για την κατηγορία μεικτού, διοργανώνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το Anima Beach Academy by Beligratis.

Πιο αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 «Το Anima Beach Academy by Beligratis επιστρέφει αυτή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ανοίγοντας την σεζόν του και καλωσορίζοντας το φθινόπωρο με ένα τουρνουά beachvolley αποκλειστικά για την κατηγορία μεικτού.

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά σε δύο επίπεδα, silver και golden, και με σύστημα ομίλων.

Τεχνική σύσκεψη silver στις 10:00 πμ
Τεχνική σύσκεψη golden στις 15:00 μμ

Το εστιατόριο Beerock, το crossfit box South Factory, η εταιρία χειροποίητων γυναικείων τσαντών και σανδαλιών MamOu.gr, η εταιρία αθλητικών ρούχων Spor_Tech και το cafe-restaurant Italus θα είναι κοντά μας και θα μοιράσουν πλούσια δώρα σε όλους τους νικητές.

Σας περιμένουμε να υποδεχθούμε το φθινόπωρο παίζοντας το αγαπημένο μας άθλημα, παρέα με καλούς φίλους και ανεβασμένη διάθεση!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες.. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287.»

 


Σχετικά Άρθρα