Εντυπωσιακό θέαμα και παρουσίες στο Anima Open

19/07/2017 15:38756Beach Volley
Ετικέτες: Anima clubAnima open 2017Παύλος Μπελιγράτης
be a maverick

Ένα συναρπαστικό τριήμερο έζησαν οι συμμετέχοντες και οι θεατές του Anima Open μεταξύ 14-16 Ιουλίου στο Anima Club στην Ανάβυσσο. Κύρια χαρακτηριστικά του τουρνουά που διεξήχθη στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος beachvolley ήταν ο πολύ δυνατός αέρας αλλά και οι εντυπωσιακές αναμετρήσεις στην άμμο.

Οι ομάδες πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου αφού στα γήπεδα του Anima Club βρέθηκαν οι περισσότερες που πρωταγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2017 αλλά και κορυφαίοι αθλητές της εθνικής μας ομάδας πετοσφαίρισης.

Τελικά την κορυφή στους άνδρες κατέκτησαν οι Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και Κώστας Κογκαλίδης που επικράτησαν με 2-0 σετ των Γιώργο Κοτσιλιάνο και Βασίλη Κωστόπουλο. Ενώ αντίστοιχα στις γυναίκες η Κωνσταντίνα Τσοπούλου με την Πηγιάννα Μεθενίτη επιβλήθηκαν με 2-0 σετ των Ελευθερία Καζάκου και Λήδας Σαριδάκη.

Ανάμεσα στο πλήθος των θεατών βρέθηκαν τιμώντας μας με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ.Θανάσης Μπελιγράτης και ο αντιδήμαρχος Σαρωνίδας Σάββας Γκέραλης οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Το Anima Beach Academy by Beligratis Και το Side-Out Club θέλουν να ευχαριστήσουν τους υποστηρικτές της διοργάνωσης για την πολύτιμη βοήθειά τους την διαφημιστική εταιρία  ΜΟΝΤΑΝΑ group of companies  (The partner of smart cities), την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων ARENA, την ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ, το café-bar restaurant στο Λαγονήσι BOA, το μπριζολάδικο με καταστήματα στην Παλαιά Φώκαια και στο Άλιμο X.H.M.A. και την εταιρία αντηλιακών και ρούχων DANΙ SUN CARE, την ενημερωτική ιστοσελίδα του βόλεϊ VOLLEYLAND.GR καθώς και τον Κώστα Ροτζιώκο από το  φυσικοθεραπευτήριο ΦΥΣΙΟΛΥΣΙΣ που φρόντισε τους αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης και πρωταθλητής Ελλάδος Παύλος Μπελιγράτης δήλωσε: «Ένα αγωνιστικό δυνατό τριήμερο ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία στις εγκαταστάσεις μας στο Anima Club, με παιχνίδια υψηλού επιπέδου που μας δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα του χρόνου να κάνουμε ένα μεγαλύτερο event, κάνοντας θεσμό στην περιοχή μας ένα από τα σιρκουί του πανελλήνιου πρωταθλήματος και γιατί όχι την τελική φάση....»

 


Σχετικά Άρθρα