Ανδρεόπουλος: «Τα λάθη μας έδωσαν το παιχνίδι στον Ολυμπιακό»

27/02/2017 23:34380Ελληνικά Πρωταθλήματα Volleyleague 2016/2017 Ομάδες Volleyleague Παναθηναϊκός Ολυμπιακός
Ετικέτες: ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςΑνδρεόπουλος Δημήτρηςvolleyleague
tatoo

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος απέδωσε την ευθύνη για την ήττα στην Κυψέλη από τον Ολυμπιακό στα λάθη στα κρίσιμα σημεία: «Νομίζω τα λάθη που κάναμε και στα τρία σετ που χάσαμε -και στα δύο από τα 3 σετ- ήταν στα τελειώματα, στα κρίσιμα σημεία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ήταν σταθερός και πολύ καλός, αλλά, επαναλαμβάνω, τα δικά μας λάθη στα τελειώματα των σετ έδωσαν το παιχνίδι στον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων»: Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, σας έχω πει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι έχει χαρακτηριστικά που είναι πολύ δύσκολο να τα σπάσεις, πολύ ψηλά, αθλητικά κορμιά, σε παίζει σιγά-σιγά πάνω στο φιλέ και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις. Θέλει συνεχή προσπάθεια για μεγάλη χρονική διάρκεια. Είναι δύσκολο, κάποια στιγμή θα σου φύγει η συγκέντρωση, θα πάρει ο Ολυμπιακός διαφορά 2-3 πόντων και δεν τον ξαναπιάνεις. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά κι εμείς το πάμε στις λεπτομέρειες και ευελπιστώ ότι κάτι θα κερδίσουμε».

Για τον στόχο των «πρασίνων» στη συνέχεια της κανονικής διάρκειας, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε: «Για εμάς η 2η θέση είναι όνειρο που κυνηγάμε από την αρχή της περιόδου, αλλά ξέρουμε από την αρχή ότι είναι δύσκολο. Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, θα παλεύουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».


Σχετικά Άρθρα