Αναζητάει το ''αύριο'' ο Ηρακλής Χαλκίδας

08/10/2018 18:461028Ηρακλής Χαλκίδας
Ετικέτες: Ηρακλής Χαλκίδας
be a maverick

Λίγες μέρες πριν την πρώτη αγωνιστική της volley league και ο Ηρακλής Χαλκίδας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Το αβέβαιο οικονομικό μέλλον δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το αν η ομάδα θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα που ήδη έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί με 11 ομάδες.
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δεν υπάρχει ένας σοβαρός θεσμός να αξιολογήσει τα οικονομικά στοιχεία των ομάδων με αποτέλεσμα να διαλύονται τα πρωταθλήματα.
Η Ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας:

«Σύμφωνα με την τελευταία εκτιμώμενη εικόνα, όπως διαμορφώθηκε στο ΤΑΑ τις τελευταίες δύο εβδομάδες μετά την υπαναχώρηση παλαιών - νέων χορηγών και οφειλών προς τον σύλλογο, δημιουργήθηκε οικονομικό αδιέξοδο με αποτέλεσμα το τμήμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις που θα επέτρεπαν τη συμμετοχή του στο θεσμό του League Cup (συμβόλαια αθλητών, προπονητές, οδοιπορικά και λοιπά λειτουργικά έξοδα). 

Τα έσοδα δε του ερασιτέχνη είναι μηδαμινά και δεν μπορούν να στηρίξουν τη συμμετοχή του ΤΑΑ στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. 

Επίσης ο σύλλογός μας δέχθηκε αρνητική απάντηση σε αίτημά του για έκτακτη οικονομική ενίσχυση - επιχορήγηση από το Δήμο Χαλκίδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και άλλους τοπικούς φορείς. 

Για να μην δημιουργούμε ψευδαισθήσεις στο φίλαθλο κοινό της Χαλκίδας και για να μην αφήσουμε εκτεθειμένους όλους τους εμπλεκόμενους με την δραστηριότητα της ομάδας (αθλητές, προπονητές, προμηθευτές κλπ) θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε προς κάθε κατεύθυνση, χορηγών , Δήμο Χαλκίδας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τοπικούς, περιφερειακούς και πολιτικούς εκπροσώπους, ώστε και αυτή την ύστατη στιγμή να δημιουργήσουμε την απαραίτητη ρευστότητα και ένα υγιή προϋπολογισμό που θα επιτρέψει την συμμετοχή της Χαλκίδας στο κορυφαίο πρωτάθλημα βόλεϊ της χώρας μας».

 


Σχετικά Άρθρα