Αναζητά ομάδα με στόχους η Μάρκου

15/07/2017 20:072156
Ετικέτες: Γιάννα Μάρκου
be a maverick

Ελεύθερη παραμένει η Γιάννα Μάρκου, που όπως δήλωσε στο volleyland.gr είχε μερικές προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι αλλά εξακολουθεί να περιμένει εκείνη που θα καλύψει πλήρως τις αγωνιστικές της ανάγκες και θα την βοηθήσει να ξεδιπλώσει για ακόμη μία φορά τα χαρίσματά της.

Η έμπειρη λίμπερο με παρουσίες σε Ηρακλή Κηφισιάς (4 χρόνια), ΖΑΟΝ, Ίωνες Πανναξιακό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Ιωαννίνων, Ηλιούπολη και Αστέρα Αγίου Δημητρίου είδε το τηλέφωνό της να χτυπά τέσσερις φορές έως τώρα αλλά όσα άκουσε από την άλλη πλευρά της γραμμής δεν την “γέμισαν” όσο θα ήθελε.

Μιλώντας στο volleyland.gr όσο απολαμβάνει το καλοκαίρι, προσπαθώντας παράλληλα να διατηρηθεί σε καλά αγωνιστικά επίπεδα, το “κουνούπι” δήλωσε:

«Είχα τέσσερις προτάσεις, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά επιθυμία μου είναι να βρω έναν σύλλογο που θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου τους στόχους μου.

Έχω πάντα όρεξη για δουλειά και αυτό θέλω, μπορούμε να πούμε, να ανταμείβεται και στο γήπεδο. Κάθε άθλημα αποκτά νόημα με τους στόχους που θέτει η κάθε ομάδα και την επίτευξη αυτών. Θέλω να αποτελέσω μέλος ενός καλού πρότζεκτ με δυνατές φιλοδοξίες, και αν γίνει κάτι τέτοιο από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Γιώργος Σιάφας


Σχετικά Άρθρα