Ανατροπή στη volley league γυναικών: “Ανοίξαμε και… δεν το περιμέναμε” (video)

29/01/2021 22:26743Απόψεις
Vaat
Ετικέτες: α1γυναικώνvolleyleague
be a maverick

Και ενώ όλα έδειχναν ότιπαίρνει παράταση η αγωνία για το αν θα ανοίξει και πως θα ολοκληρωθεί η Α1 βόλεϊ γυναικώνκαθώς δεν έγινε καμία αναφορά στην επίσημη ενημέρωση την Παρασκευή το απόγευμα η πολιτεία ετοιμάζεται για ακόμα μία ανατροπή δεδομένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και με δημοσιεύματα ιστοσελίδων, ασκήθηκαν πιέσεις από… ισχυρό παράγοντα που έχει… άριστες επαφές ( άραγε το ίδιο πρέπει να κάνουν και άλλοι κλάδοι που παραμένουν κλειστοί; ) και έγινε η ανατροπή στις αρχικές αποφάσεις που δεν συμπεριλάμβαναν το άνοιγμα ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Βέβαια, στη διάρκεια της ενημέρωσης σήμερα, τόσο ο κος Χαρδαλιάς όσο και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κα. Βάνα Παπαευαγγέλου μίλησαν απαξιωτικά για τον αθλητισμό ..

Η κα Παπαευαγγέλου ανέφερε ότι η μπάλα αποτελεί την κύρια πηγή μετάδοσης του κορωνοϊού και ο κος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι οι αγώνες σε κλειστούς χώρους είναι βασική πηγή κινδύνου και μάλιστα σε νεαρές ηλικίες..

Με γκολ στο 95′ λοιπόν αναμένεται η νέα ΚΥΑ (κοινή υπουργική απόφαση) το Σάββατο το πρωί που θα αναφέρει το άνοιγμα της αθλητικής δραστηριότητας και των αγώνων στην volley league γυναικών ενώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα ανοίξουν τα υπόλοιπα αθλήματα που ξεκίνησαν τις προπονήσεις με την Χριστουγεννιάτική ΚΥΑ στις 25.12

Ερωτηματικά δημιουργούνται από τον τρόπο που τελικά παίρνονται οι αποφάσεις αν λάβουμε υπόψιν πως οποιοσδήποτε έχει… γνωριμίες καταφέρνει να αλλάξει κυβερνητικές αποφάσεις που έχουν σχέση με την δημόσια υγεία.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες, και η αυριανή ΚΥΑ συμπεριλαμβάνει την volley league θα επιβεβαιωθούν και όλοι όσοι ισχυρίζονται μικροπολιτικά συμφέροντα που παίζονται στην… πλάτη του πρωθυπουργού πιθανώς εν αγνοία του.

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

VaatSquare

Σχετικά Άρθρα