Ανακοίνωσε χορηγό στις ακαδημίες του ο ΠΑΟ

01/11/2017 19:49487Διάφορα
Ετικέτες: ΠαναθηναϊκόςΑκαδημίεςΧορηγός
be a maverick

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ΕΜΑ. Α.Ε.. Πιο συγκεκριμένα, οι Ακαδημίες Βόλεϊ του Παναθηναικού Α.Ο. θα ''τρέχουν'' στο εξής με Continental! Νιώθουμε υπερήφανοι και εξαιρετικά τυχεροί που στην προσπάθεια μας για την διάδοση του  αθλήματος της πετοσφαίρισης στους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες, αυτή την δύσκολη εποχή, έχουμε την συμπαράσταση της εταιρείας ΕΜΑ Α.Ε. η οποία χορηγεί μέρος του αθλητικής ένδυσης της Ακαδημίας για τη σεζόν 2017/18.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958  από τον κ. Χρήστο Τσούκαλη σαν EMA ΕΠΕ  (Ελαστικά – Μηχανήματα - Ανταλλακτικά)    και μετατράπηκε σε «Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Επιχείρηση Ειδών αυτοκινήτου  ΕΜΑ ΑΕ »  το 1974. Η εταιρεία αποτελεί στρατηγικό επιχειρηματικό εταίρο  γνωστών οίκων του εξωτερικού και  δραστηριοποιείται  στην ελληνική  aftermarket αγορά αυτοκίνητου στους εξής τομείς:

 

•·   Αντιπρόσωπος και διανομέας  ελαστικών αυτοκινήτων του γερμανικού βιομηχανικού οίκου ContinentalA.G.  (με τα εμπορικά σήματα CONTINENTAL, UNIROYAL, BARUM, SEMPERIT, VIKING, SPORTIVA ) στην ελληνική αγορά. Πελάτες μας  είναι κυρίως έμποροι ελαστικών αυτοκινήτων, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων,  εταιρείες μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων και εμπορικοί στόλοι επιβατηγών, λεωφορείων και φορτηγών αυτοκινήτων.

 

•·   Εμπορία και διανομή των λιπαντικών Castrol, Aral και 77 σε όλη την Ελλάδα. Πελάτες μας  είναι κυρίως εξουσιοδοτημένα και ανεξάρτητα συνεργεία επιβατηγών και  φορτηγών αυτοκινήτων,  τοπικοί διανομείς λιπαντικών και ανταλλακτικών  καθώς  και  εμπορικοί στόλοι αυτοκινήτων.

 

•·  Ιδιοκτήτης και master franchisor της αλυσίδας συνεργείων αυτοκινήτων με το σήμα «Fit&Go». Το δίκτυο αυτό είναι η πλέον ολοκληρωμένη αλυσίδα ανεξάρτητων συνεργείων συντήρησης & επισκευής  αυτοκινήτων που λειτουργεί στην Ελλάδα. Ελέγχεται 100% από την επιχείρησή μας,   λειτουργεί  με τη μέθοδο franchising  και  αποτελείται  από 20 συνολικά  συνεργεία συντήρησης & επισκευής  αυτοκινήτων  εκ των οποίων τα 16 είναι εγκατεστημένα στην περιοχή της Αττικής, 2 στην Θεσσαλονίκη ένα στο Ηράκλειο Κρήτης και ένα στη Ρόδο. Τα καταστήματα του δικτύου απευθύνονται σε αυτοκινητιστές, εμπορικούς στόλους και εταιρείες μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων, είναι πιστοποιημένα για την ποιότητα εργασιών & υπηρεσιών από τον διεθνή ελεγκτικό οίκο TUV,  παρέχουν δε γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιούν και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούν. 

 

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο 17ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στην Κηφισιά. Οι κεντρικές αποθήκες της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής. Το υποκατάστημα Θεσσαλονίκης, αποθήκες και γραφεία βρίσκεται στο Καλοχώρι.

 


Σχετικά Άρθρα