Αμερικάνικη ενίσχυση για τον Πορφύρα!

02/06/2018 21:521038Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Ετικέτες: ΠορφύραςΣέλεϊ Ράε Αντερσον
be a maverick

Ο Πορφύρας προχώρησε στην απόκτηση της αμερικανίδας πασαδόρου Σέλεϊ Ράε Αντερσον , απόφοιτο του Πανεπιστημίου Ιρβάϊν της Καλιφόρνια! Η σημαντική ενίσχυση που έκανε η ομάδα του Πεειραιά δείχνει και την αποφασιστικότητά της να καθιερωθεί στην Α1 γυναικών.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα:

«Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας καλωσορίζει στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών την 23χρονη ( γεννημένη στις 8 Απριλίου 1995 ) Αμερικανίδα πασαδόρο, Σέλεϊ Ράε Αντερσον, απόφοιτο του Πανεπιστημίου Ιρβάϊν της Καλιφόρνια, με σπουδές στον τομέα της Υγείας και με εξειδίκευση στην Διοίκηση Νοσοκομείων.

Η Σέλεϊ θα προσφέρει στον Πορφύρα και ως προπονήτρια τμήματος της Ακαδημίας μας, καθώς, έχει ανάλογη εμπειρία από την συνεργασία της με Υποδομές.Θα αφήσει για πρώτη φορά την Αμερική αποδεχόμενη την πρόταση του Πορφύρα ενώ αναφερόμενη στη συμφωνία της με την νέα ομάδα της, δήλωσε :

΄΄Είμαι πολύ ευχαριστημένη για το γεγονός ότι έχω την δυνατότητα να αγωνισθώ με τον Πορφύρα και ευχαριστώ τον σύλλογο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Πάμε Πορφύρα ! ΄΄.

 Ο Πορφύρας θα κάνει όσες και όποιες κινήσεις κριθούν αναγκαίες και κατάλληλες, ώστε να πετύχει την καθιέρωση του στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, πάντα με σύνεση, σοβαρότητα και προσοχή.»


Σχετικά Άρθρα