Αμαζόνες: Ο χειρότερος αγωνιστικός μήνας!

28/02/2017 19:10463Α2 Γυναικών 2016/2017 Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες
be a maverick

Με 1 νίκη και 1 ήττα με το ίδιο σκορ (3-2), ολοκληρώθηκε ο αγωνιστικός απολογισμός του χειρότερου, βάσει αποτελεσμάτων, μήνα των τελευταίων ετών για τα τμήματα βόλεϊ των Αμαζόνων όπως αναφέρει στην σελίδα της, ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας.

 Χαρακτηριστικά στην αυτοκριτική του,ο σύλλογος των Αμαζόνων που ταλαιπωρείται και απο προβλήματα τραυματισμών, εστιάζει ότι η ομάδα αν και έμεινε περίπατο στην κατηγορία, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πρώτη ήττα του 2017 ενώ απουσιάζει η αγωνιστικότητα και το πάθος.

 «Η Γυναικεία ομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με 3-2 (25-21, 12-25, 17-25, 26-24, 15-10). Στο 1ο σετ η γηπεδούχος αιφνιδίασε την ομάδα μας, η οποία ανέκαμψε στο 2ο και 3ο σετ, που τα κέρδισε αρκετά εύκολα.

    Στο 4ο σετ η ομάδα μας βρέθηκε προηγούμενη με 14-19 και 17-21, αλλά έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλό της να πλησιάσει στο σκορ και να κάνει την ανατροπή.

Στο 5ο σετ, με πεσμένο το ηθικό δεν καταφέραμε να προβάλουμε ιδιαίτερη αντίσταση στους αντιπάλους, που πανηγύρισαν μια νίκη απρόσμενη αλλά συνάμα και ιδιαίτερα σημαντική για αυτούς.

    Μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα να μην ικανοποιούν, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι, αυτή η ίδια ομάδα έφτασε πολύ εύκολα στο στόχο της παραμονής και με την απόδοσή της άφησε ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε σωστά την πρώτη ήττα του ‘17 και τον τρόπο που αυτή επήλθε, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί προς το παρόν, το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας, η αγωνιστικότητα.

    Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος κάνει σταθερά βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα, παρά τα δυσμενή δεδομένα της εποχής. Τα μετέωρα βιαστικά βήματα μπορεί να οδηγήσουν πιο γρήγορα στην κορυφή, αλλά ο πάτος παραμονεύει.

   Κομβικό σημείο οι εκλογές

Το νέο ΔΣ, που θα προκύψει από τις εκλογές του Απριλίου, πρέπει εντός του πλαισίου που έχει τεθεί από τους προηγούμενους, να συνεχίσει μπροστά με σύνεση, όρεξη και συνέπεια, αναθεωρώντας πρακτικές, προχωρώντας στις απαραίτητες αλλαγές και αναζητώντας αρωγούς στην προσπάθεια του. Είναι το επόμενο βήμα, που θα ανοίξει νέους δρόμους επιτυχιών.

 

Οι Κορασίδες

Σε ένα χωρίς βαθμολογική σημασία αγώνα για την ομάδα μας, οι Κορ-1 κέρδισαν εντός έδρας τον ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με 3-2 (25-22, 20-25, 25-23, 23-25, 15-13). Η ομάδα συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις του Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας χαλαρότητα απέναντι σε μια ομάδα επί της οποίας είχε επικρατήσει εύκολα στην έδρας της στον Α΄γύρο.

    Παρά ταύτα οι Κορασίδες μας έκαναν φέτος ένα πολύ σημαντικό βήμα προόδου φτάνοντας στην 8αδα της ΕΣΠΑΑΑ, αποτέλεσμα σκληρής και επίμονης δουλειάς, παρά τις αντικειμενικά δύσκολες γηπεδικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. Το ζητούμενο είναι, τα επόμενα χρόνια να συνεχιστεί αυτή η πρόοδος, ώστε να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες.

    Στη Γ΄ Φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων, οι Αμαζόνες θα αντιμετωπίσουν τις παρακάτω ομάδες, στις έναντι αυτών ημερομηνίες:

4/3/2017: Ίωνες ΑΣΠ - ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες
8/3/2017: ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες - ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος"
11/3/2017: ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες
19/4/2017: ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες - Ίωνες ΑΣΠ
22/4/2017: ΣΦΑ Μελισσίων "Ο Φοίβος" - ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες
26/4/2017: ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες - ΑΟ Μαρκόπουλου.

Οι ομάδες των Παγκορασίδων δεν αγωνίστηκαν, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.»

 


Σχετικά Άρθρα