Άλμα....Ελπίδας

27/02/2017 20:08328Β΄ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: Ελπίδα ΑμπελοκήπωνΕλπις ΑμπελοκήπωνΣΠΑΚα2 ανδρών
be a maverick

Νίκη τεράστιας σημασίας έκανε η Ελπίδα που επικράτησε με 3-0 επί του ΣΠΑΚ στο "Λεμονίδης". Με καλή εμφάνιση οι πράσινοι κέρδισαν ένα παιχνίδι must-win.

Αφ' ενός γιατί το τρίποντο που κατέκτησαν τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφ' ετέρου γιατί η ομάδα του Καραβιδόπουλου πατάει πλέον στην 4άδα που οδηγεί στα μπαράζ για την Pre-League. Για την ομάδα της Καρδίτσας, ήταν μια κακή εμφάνιση τουλάχιστον ως προς τα δύο τελευταία σετ, ενώ παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Στο πρώτο σετ είχαμε συγκλονιστική μάχη με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Η Ελπίδα προηγήθηκε μετά το δεύτερο τεχνικό με 18-15, όμως με ένα σερί 6-0 οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά 18-21. Με μεγάλη ψυχή και ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς υπέρ τους και τελικά κατέκτησαν το σετ με 25-22 και έκαναν το 1-0.

Στα υπόλοιπα δύο σετ, ο ΣΠΑΚ φάνηκε απογοητευμένος και με λίγα ψυχικά αποθέματα, την ώρα που η Ελπίδα ήξερε πως είχε κάνει το μεγαλύτερο βήμα για τη νίκη. Με αποτελεσματικό μπλοκ κατάφερε να πάρει πολύ εύκολα το δεύτερο σετ 25-14 και στη συνέχεια να τελειώσει το παιχνίδι με 25-18.

Τα σετ: 25-22, 25-14, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Σταυρακάκης, Χατζηχριστάκης, Ναζίρης, Γκουδελόπουλος, Μπολέτος, Γαληρόπουλος, Μιχελάκης (λ) - Καραβιδόπουλος, Βουλγαρίδης, Επιτροπάκης, Σταυρίδης (λ).

ΣΠΑΚ (Αλεξίου): Κοντοκώστας, Μαλλιώρας, Βαϊόπουλος, Θάνος, Αλεξίου, Αναγνώστου, Χειμωνέτος (λ) - Λατίνος, Γιαννουσάς, Χαρβουζάς, Σφακιανάκης (λ).

 


Σχετικά Άρθρα