Ακάθεκτος ο Αστέρας, οδηγεί την κούρσα στην τοπική της ΕΣΠΕΔΑ!

26/02/2018 23:08930Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: Αστερας Νίκαιας
tatoo

Ο Αστέρας Νίκαιας πέρασε και από την Αίγινα, επικρατώντας του Σαρωνικού με 3-0, μετά από ένα όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Αστέρα είχε μεταβεί στην Αίγινα μία ημέρα νωρίτερα και η Διοίκηση του Συλλόγου προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Συλλόγου, κρίνοντας τη δυσκολία του εκτός έδρας αγώνα με τον Σαρωνικό, αποφάσισε η αποστολή της ομάδας των Γυναικών να μεταβεί μια ημέρα νωρίτερα και να διανυκτερεύσει στην Αίγινα.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Σαρωνικού για την παραχώρηση του γηπέδου τους, ώστε να προπονηθεί η ομάδα μας, καθώς επίσης για τις χρήσιμες κατευθύνσεις τους για την καλύτερή δυνατή παραμονή μας στο πανέμορφο νησί.

Θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου "ΑΡΕΤΗ", καθώς και τους ανθρώπους του εστιατορίου “Το δρομάκι”, για την άψογη εξυπηρέτησή τους!”

Ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της ομάδας του Αστέρα Νίκαιας κατά την επιστροφή τους, καθώς μερίδα φιλάθλων τους, γνωστοί ως ASTERAS FANATICS, τους υποδέχθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με συνθήματα και κορναρίσματα.

 Σχετικά Άρθρα