Συνεχίζει στο Αιγάλεω η Σολωμού

06/07/2017 17:111215Pre League
Ετικέτες: AO ΑιγαλεωΣοφία Σολωμού
be a maverick

 Την ανανέωση της συνεργασίας με την διαγώνια Σοφία Σολωμού, ανακοίνωσε το Αιγάλεω ενόψει της Pre League ενω η ίδια παίκτρια σχολίασε στο σαϊτ του συλλόγου:

«Η ακραία μας Σοφία Σολωμού μετά την επιτυχημένη χρονιά με τα χρώματα του city ανανέωσε για άλλη μια χρονιά.

Σοφία συγχαρητήρια για την επιλογή σου στην προετοιμασία της Εθνικής U22. Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της pre league;

"Νιώθω πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά! Μ' αρέσει να βάζω ψηλά τον πήχη οπότε η pre league είναι μια νέα πρόκληση για εμένα καθώς και κίνητρο για να δουλέψω και να βελτιωθώ.

Είναι πράγματι απαιτητική κατηγορία με καλές αντιπάλους όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω θα ανταποκριθούμε με επιτυχία στο Πρωτάθλημα αυτό."

Πες μας δύο λόγια για το πως νιώθεις που ανανέωσες με το Αιγαλεω;

"Ανανέωσα με το Αιγάλεω χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες και στελεχώνεται από εξαιρετικούς ανθρώπους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κόουτς Αγγελική Αντωνιάδη ,που με πιστεύει και με βελτιώνει καθώς και στον πρόεδρο μας Παντελή Βλάχο και στην έφορο Τασούλα Βλάχου που είναι εκεί για ότι χρειαστούμε.

Η πολύ καλή δουλειά και το ευχάριστο κλίμα που έχουμε στις προπονήσεις φαίνονται στα αποτελέσματα που έρχονται στους αγώνες.

Θέλω λοιπόν και την επόμενη χρονιά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.»

Σχετικά Άρθρα