Αγγελική Αντωνιάδου: Κάθε εβδομάδα θα δίνουμε από μία ''μάχη''!

09/10/2017 19:27608Pre League
Ετικέτες: Αγγελική ΑντωνιάδηΑΟ Αιγάλεω
be a maverick

Ικανοποιημένη για την προετοιμασία του Αιγάλεω, εμφανίστηκε η προπονήτρια της ομάδας Αγγελική Αντωνιάδου. Η έμπειρη τεχνικός αναφέρθηκε στο volleyball.gr στο νέο πρωτάθλημα, καθώς και στους στόχους του «Σίτι».

«Είμαι ευχαριστημένη από την προετοιμασία γιατί οι αθλήτριες είναι όλες υγιείς. Δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα, έβγαλαν όρεξη και διάθεση, ήταν πειθαρχημένες», ήταν το πρώτο σχόλιο της Αγγελικής Αντωνιάδου η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του Αιγάλεω.

«Στόχος μας είναι η πεντάδα. Το έχουμε συζητήσει με την ομάδα, θεωρούμε ότι μπορούμε, αλλά θα είναι πολύ δύσκολα. Όλες οι ομάδες της Pre League είναι δυνατές, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος».

Για το πρωτάθλημα η Αντωνιάδου δήλωσε: «Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι καλύτερο και από την Α1. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με αθλήτριες επιπέδου Α1, με εμπειρία από την Ευρώπη και αυτό ανεβάζει πολύ το επίπεδο.

Εμείς συνεχίζουμε με αθλήτριες μικρής ηλικίας, σε αυτές βασίζομαι. Στη διάθεση και στην άγνοια κινδύνου που έχουν. Κάθε εβδομάδα θα δίνουμε από μία μάχη και για αυτό προετοιμαζόμαστε από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η προετοιμασία. Κανένας αγώνας δεν θα είναι αδιάφορος».

Για το αν υπάρχει φαβορί η Αντωνιάδου τονίζει: «Η Θέτιδα, η ΑΕΚ, ο ΖΑΟΝ, ο Πανιώνιος είναι ομάδες με πολύ καλό ρόστερ. Βέβαια, το γυναικείο βόλεϊ είναι άθλημα ψυχολογίας, μπορεί να κερδίσει ο τελευταίος τον πρώτο και να γίνουν πολλές ανατροπές.

Όλα είναι εφικτά με καλή ψυχολογία. Με όσες ομάδες έχω μιλήσει, έχουν τον ίδιο στόχο να βρεθούν στη πεντάδα. Αυτό από μόνο του κάνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, με τις ομάδες να έχουν υψηλές βλέψεις και κίνητρο».

 


Σχετικά Άρθρα