Σαμαράς:«Ομάδα για άνοδο»

28/04/2017 01:466212016/2017
Ετικέτες: ΑΕΚΓιώργος Σαμαράς
be a maverick

Ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει και στηρίζεται σε δύο βάσεις.

Το πρώτο αφορά το κομμάτι των παλιών χρεών, ειδικά προς τις Κις και Μποροβίνσεκ γεγονός που έχει υποχρεώσει την ομάδα να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές ξένων αθλητριών.

Η διοίκηση έχει κάνει μέχρι στιγμής επαφές για το συγκεκριμένο θέμα κάνοντας πρόταση στις δύο αθλήτριες για να εξοφληθούν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, χωρίς να έχουν άλλες απαιτήσεις. Στις τάξεις της ΑΕΚ βρίσκονται σε αναμονή της απάντησης τους ελπίζοντας πως το θέμα θα κλείσει οριστικά.

Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν όπου στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα διεκδικήσει άμεσα την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Αυτό σχολίασε στο enwsi.gr και ο προπονητής, Γιώργος Σαμαράς ο οποίος τόνισε πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάει για κάτι διαφορετικό: «Σαφώς και κοιτάμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει άμεσα την άνοδο. Δεν νοείται η ΑΕΚ να πάει για κάτι διαφορετικό.

Πρώτα από όλα όμως για να ξεκινήσουμε σε σωστές βάσεις είναι να τελειώνουμε με τα παλιά χρέη. Παράλληλα κοιτάμε και αθλήτριες χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό. Προχωράμε όμως» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του.

Πηγη: enwsi.gr


Σχετικά Άρθρα